Minden ami Selena!

Ha tudod, hogy ki született 1992. július 22-én, valószínűleg tudod, ki a 'sztár' az oldalon!


Justin Bieber feleségül veszi Selena Gomezt!?

Nem titok, hogy Justin és Selena között dúl a l'amour, s úgy néz ki, a pár a mielőbbi esküvőt sem zárja ki. Sőt!


 

A tinikedvenc énekes New York-ban, a J&R lemezboltnál tartott különleges aláírásosztást, amitől az alábbi videó tanulsága szerint a kiscsajok teljesen begőzöltek. Nem is ez azonban a lényeg, hanem inkább az, hogy Mr. Biebert egyik fanja megkérdezte arról, mik a tervei Selenával.

"Úgy néz ki elveszem" - mondta szűkszavúan Bieber. Mindezt pedig alátámasztani látszik a tény, hogy a tinisztár barátai is téli esküvőről beszélnek.

Nem Bieber és Gomez lenne az első, akik fiatal koruk ellenére kimondják egymásnak a boldogító igent: Miley Cyrus és Liam Hemsworth is idén házasodik! Úgy látszik ez az év az összeházasodás, egybekelés éve? 


Selena és Justin összeköltöznek!

Justin Bieber és Selena Gomez a Kutcher házaspár egykori szerelmi fészkét veszi majd birtokba.

A fiatal párról mostanában sok pletyka kering, és állítólag össze is szeretnének házasodni, amihez meg is tették az első lépést, hiszen összeköltöznek

                        

 Justin születésnapja alkalmából lepte meg magát egy luxusvillával, cirka kétmilliárd forintért.


A villa 825 négyzetméteres, amihez tartozik öt hálószoba, egy hatalmas üvegfalú nappali, moziterem, bár, konditerem, külön wellnessrészleg és nem mellesleg egy hatalmas kert egy medencével.

A beköltözésre viszon még várni kell, hiszen jelenleg Ashton Kutcher lakik benne, aki a botrányos válása óta potom ötvenezer dollárért bérli a házat.




Már most olyanok, mint egy elnyűtt házaspár: Selena és Justin családi ebédje

Cuki családi jellegű fotóra bukkantunk Selena Gomezről és barátjáról, Justin Bieberről. A képen a páros épp egy közös ebédre készült, Justin kistesójával. Lehet, hogy csak mi látjuk így, de teljesen úgy festenek, mint egy elnyűtt házaspár. Már csak a hányásfoltos előkét hiányoljuk a kis pupák nyakából, és egy nejlonszatyrot Selena kezéből. Nem bántásból. Ti mit gondoltok?


Selena és Justin



200 ezer dollárt szedtek össze a fellépésekkel


Cuki!

Nem sokáig bírta a színpad nélkül Selena Gomez: alig két hete jelentette be, hogy 2012-ben a filmezésre koncentrál majd, máris visszaállt a mikrofon mögé. Ráadásul nem egyedül: egy szupercuki kiskutyával a kezében énekelte el többek között a Love You Like a Love Song és aWho Says dalokat - mindezt egy olyan jótékonysági rendezvényen, amelyen az UNICEF gyűjtött az éhezők megsegítésére.


A kutyus a Big Time Rush egyik tagjáé volt, és minden bizonnyal nagy szerepet játszott abban, hogy az akusztikus koncerten több mint 200 ezer dollárt sikerült összegyűjteni a rászorulóknak. Kíváncsian várjuk, mit lép erre Miley Cyrus, aki szintén a napokban újított be egy édes kölyökkutyát.


KÉPREGÉNY KÉSZÜLT SELENA GOMEZRŐL


Selena Gomez teljes életrajzát ezúttal képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó már el is készítette a legújabb terméket.

Képregény készült Selena Gomezről

A magazin az énekesnő egész életrajzát leírja és képekbe foglalja, kiskorától egészen a hírnévig. Az ötlet a Bluewater kiadótól származik, akik néhány hét leforgása alatt el is készítették a képregényt.

A Selena-képregényt Marc Shapiro írta, és Alex López rajzolta. A kiadvány elég jóra sikeredett, és a képek is elképesztőek benne. Kétféle példányt is kezükbe vehetnek majd az érdeklődők, mégpedig egy rövidebbet és egy hosszabbat – utóbbit az idősebb rajongóknak. Az egyszerűbb képregényt 800 forintért, míg a 40 oldalas kisregényt 1600 forintért lehet majd megvenni.

A teljes alkotást majd csak szeptemberben lehet látni, de a kiadó kedveskedett néhány képpel a rajongóknak.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 34
Heti: 210
Havi: 1 516
Össz.: 352 515

Látogatottság növelés
Oldal: Mostani hírek (2012.06-07)
Minden ami Selena! - © 2008 - 2024 - imadjukselenat.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »